fbpx

test

Digitale Microscoop Instructies gebruik digitale microscoop:
  1. Installeer de software d.m.v de bijgevoegde CD óf download de laatste software hier:
Voor PC: http://www.digitalemicroscoop.nl/microscoop-software.exe Voor Mac OS 10.5 (Leopard) of nieuwer: http://www.digitalemicroscoop.nl/software-mac-nieuw.pkg Voor oudere versies van MacOs: http://www.digitalemicroscoop.nl/software-mac-oud.dmg De app voor gebruik op een Android telefoon: https://bit.ly/android-micro
  1. Start de software
  2. Verwijder het beschermdopje dat zich voorop de microscoop bevindt
  3. Houd de voorkant van de microscoop tegen het voorwerp dat u wilt bekijken, bijvoorbeeld uw huid of een muntstuk.
  4. Draai aan de schakelaar die zich halverwege de kabel bevindt om de lichtsterkte in te stellen. Zorg voor een optimale hoeveelheid licht om het object goed te kunnen bekijken. Teveel licht niet altijd goed. Soms kunt u het object beter bekijken door het licht iets minder fel te zetten.
  5. Draai aan de grote knop op de microscoop om het beeld scherp te stellen. Hoe meer u naar links draait, hoe meer vergroting u zult ervaren.
  6. Geniet van al het moois wat u kunt bekijken. Leuke objecten om te bekijken onder de microscoop zijn: uw huid, haren, insecten, muntstukken, stoffen zoals katoen, zout of suiker, vacht van een huisdier, schimmels, groentes, gras, bladeren, CD, veren, bloempollen en slootwater.
  7. Gebruik de knop met ‘SNAP’ om een foto te maken
  Als u nog vragen heeft, stuur ons dan gerust een berichtje via de website! Heel veel plezier!