fbpx

Over ons

Enthousiasme werkt aanstekelijk, en dat weten wij maar al te goed! Toen een kennis ons een microscoop liet zien en wat je er allemaal mee kunt doen waren we gelijk verkocht en hebben we er haast direct eentje aangeschaft.

Tot op de dag van vandaag zijn we reuze enthousiast over onze aankoop: deze hobby heeft onze voorliefde voor de (micro)biologie en het bestuderen van allerlei soorten planten, wezentjes, en doodnormale alledaagse objecten aangewakkerd en de basis gelegd voor deze website. We willen ons enthousiasme en onze passie dan ook graag met anderen delen!

Wat ons gelijk opviel toen wij voor het eerst op zoek gingen naar microscopen voor consumenten en hobbyisten is dat het lastig kan zijn om een degelijk product te vinden: retailers en fabrikanten lijken te denken dat een overdaad aan keuze het beste antwoord is. Maar moeten we eigenlijk al niet genoeg keuzes maken in het leven, en maakt zo’n overdaad het soms juist niet moeilijker in plaats van makkelijker?

Digitale microscoop product detail LED verlichting
Digitale microscoop 8 LED's

Natuurlijk wil je altijd de beste bang for your buck, en daar spelen retailers maar al te graag op in.

Wij zijn daar niet zo van:

verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat een te groot aanbod vaak juist leidt tot onzekerheid en impulsaankopen waar mensen later spijt van hebben.

Daarom houden wij ons assortiment bewust klein en simpel; dat scheelt tijd, stress, en leidt uiteindelijk tot een betere ervaring. En dat is nou juist waarom wij deze shop zijn begonnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>